Siakap Keli

(Video) Dakwa Disihir Bomoh Siam, Wanita Derita 10 Tahun Lepas Tolak Cinta

Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal.

Segelintir manusia sanggup melakukan apa sahaja agar perasaan dengki, tidak puas hati, dan cemburu mereka dapat dilunaskan dengan cara keji iaitu mendapatkan bantuan makhlus halus.

Seperti yang berlaku kepada seorang wanita yang didakwa merana akibat disihir oleh lelaki setelah menolak lamaran cintanya.

Melalui video yang tular, pelaku dikatakan telah menyihir mangsa selama 10 tahun walaupun dia dan mangsa masing-masing sudah pun mendirikan rumah tangga.

Cinta ditolak, bomohkan perempuan guna bomoh siam dan perempuan bertukar jadi tok sami sembahyang. Akibat dendam, balas dengan sihir. 

Berhati hati la. Sesungguhnya.. manusia ini adanya berhati jahat. Mereka tak kira dosa atau pahala asal dapat membalas dendam dan hasad dengki. Mintak jauh dari pengamal sihir ini syirik dan juga khurafat amalan tak diterima Allah swt.

Ni ustad tengah cakap demgan jin dlm badan.. nk tahu jin. Jenis apa dan nama apa. Ada empat jin semuanya mereka bergabung.

Jangan main main dengan azan di telinga. Jika ada gangguan sihir dan jin dalam badan ..makan mereka akan melawan.. mereka pantang demgar azan dan juga bau kasturi hitam. Perempuan ini diazankan oleh suaminya dan sedaranya.. disebakan jin hindu dihantar tok sami budda tak nak keluar.

Lupa this one eh. Penyihir tu dah buat lama sudah hampir 10tahun dia buat. Dan juga. Mangsa juga sudah berkahwin..begitu juga si pelakunya.

Bertukar jadi ‘tok sami’

 

Ada empat jin dalam badan

Diazankan oleh suami

Sumber : @g_jaxc

Sha Rossa

Manis macam 'Rosalinda' tapi bukan dia.

Tambah komen

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.