Siakap Keli
Gambar: Ebit Lew

“Nak Abang Senyum Selalu, Jangan Menangis,” Ebit Lew Tak Sabar Nak ‘Wish Birthday’ Isteri

Menjadi antara figura yang paling disenangi oleh rakyat Malaysia, kiriman Ebit Lew sentiasa menjadi perhatian warganet terutama mengenai kerja dakwah dan sumbangan yang dilakukannya.

Terbaru, Ebit Lew memuatnaik satu kiriman mengenai ulang tahun kelahiran isterinya yang akan tiba tidak lama lagi.

Bidadari saya lahir 17 Jun. Sebab PKPB ini hari-hari saya fikir tak sabar nak cakap selamat hari lahir. Anak perempuan sulung 27 Jun. Berdebar fikir nak beri hadiah apa. Saya tanya nak hadiah apa? Kata bidadari saya nak doa abang jer. Betullah doa tulah hadiah paling berharga. Anak perempuan nak minta setiap hari ada dirumah buat Talim macam biasa.

Kata bidadari saya. Nak abang senyum selalu. Jangan menangis jer. Dulu mak saya selalu ucap selamat hari lahir. Walau tiada hadiah. Ucapan itu saya rindu sampai sekarang. Rindu mak.
.
Ramai orang ingat bahagia itu bila ada duit banyak dan beri segalanya. Itu nikmat. Tapi bahagia ini sebenarnya bila kita ingat dan hargai orang disisi kita. Sebut nama mereka dalam doa. Beri walau sedikit ucapan yang ikhlas. Orang yang kita sayang.. Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar. Besar nilainya kan.

Terima kaseh sayang bidadariku bahagia sayang ada disisi abang. I love u sayang. Selamat hari lahir sayang. Ucap awal sebab dah tak sabar. Boleh ker ucap awal-awal. I love u bidadariku sayang-ebitlew

Gambar: Ebit Lew

Sumber: Ebit Lew

Sofea Shahira

There's always another side to every story

syafiq halim

Top Fan Sepanjang Masa