Siakap Keli

(Gambar) Ramai Yang Puji, Lelaki Ini ‘Transform’ Bilik Suram Sehingga Tampak Moden

Gambar: Firdaus Hanafi Ismail
Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal.

Tidak dapat dinafikan bahawa, pelbagai idea serta konsep bagi mengubahsuai rumah dan bilik membanjiri laman media sosial pada masa kini.

Selain memberi kepuasan kepada diri sendiri, ia sebenarnya boleh memberi inspirasi kepada orang lain untuk juga melakukan aktiviti mengubahsuai bilik.

Perkongsian yang dimuatnaik oleh Firdaus Hanafi Ismail di Group Kelab Deko Sebelum dan Selepas ini juga mendapat perhatian warganet.

Menerusi perkongsian tersebut, Firdaus berkata bahawa bilik yang diubahsuai itu sebenarnya adalah bilik kakaknya. Dengan kesan pelekat dan dinding yang suram, Firdaus berjaya mengubahsuai bilik itu menjadi lebih menawan dan tampak moden.

Alhamdulillah siap pon hasil mendeco bilik saya 😊

.
Sebenarnya ni dulu bilik kakak saya . Sebab tulah warna pink 😂. Sakit mata tngok hari2 warna pink . Saya dah lah tak suka warna pink ( maaf kepada peminat pink 🙏🏻😂) . Tahun lepas ade gak saya tampal wallpaper tapi tertanggal dan mcm tak cantik sangat . So saya tanggal kan semua 🤣.

Dapatkan cermin seperti dalam gambar di SINI

Dapatkan tirai cantik seperti dalam gambar di SINI

Melihat kepada ruangan komen, rata-rata warganet menyukai transformasi yang dilakukan oleh lelaki ini. Bukan itu sahaja, ramai juga yang memuji sikapnya yang rajin mengemas bilik tersebut.

Sumber: Firdaus Hanafi Ismail

 

Sofea Shahira

There's always another side to every story

syafiq halim

Top Fan Sepanjang Masa

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.