Beli Telefon Pintar Skrin Besar, Bateri Besar & Gaya Besar HUAWEI Y6p Hanya RM 499 Pada 19 Jun Hari Ini

Tak tahu nak buat apa dengan duit raya korang dapat tahun ini? Apa kata korang labur duit raya tu untuk membeli sebuah telefon pintar dengan Skrin Besar, Bateri Besar & Gaya Besar iaitu HUAWEI Y6p.

HUAWEI Y6p terbaru

Memperkenalkan HUAWEI Y6p terbaru. Dengan hanya RM559 anda boleh nikmati skrin BESAR 6.3”, Bateri BESAR 5,000mAh untuk pengunaan sepanjang hari dengan Gaya BESAR!Di pasaran mulai 16th Mei di seluruh negara.Maklumat lanjut: https://bit.ly/HUAWEIY6pMYTerokai lebih banyak lagi di AppGallery: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/#HUAWEI #HUAWEIY6p

Posted by Huawei Mobile on Monday, May 11, 2020

Beli HUAWEI Y6p dan ada berita gembira yang menanti

Ya, dan HUAWEI Y6p adalah pilihan ‘semula jadi’ yang paling tepat, ditambah lagi dengan kehadiran AppGallery. Lagi satu, korang mungkin dapat lebih dari sekadar telefon pintar sebaik sahaja membeli HUAWEI Y6p. Karnival HUAWEI AppGallery yang bakal bermula hari ini 19 Jun hingga 30 Jun ini menjanjikan berita gembira untuk semua bakal pemilik HUAWEI Y6p.

Karnival HUAWEI AppGallery yang sebelum ini dikenali sebagai Karnival HUAWEI menawarkan pelbagai hadiah yang awesome bernilai sehingga RM 2 JUTA. Ya, RM 2 JUTA!

HUAWEI akan menyediakan gerai penebusan hadiah di pasaraya-pasaraya terpilih di seluruh negara untuk korang mendapatkan hadiah yang dijanjikan.

Jadi, biarkan kami kongsikan kenapa korang wajib laburkan duit raya korang dengan mendapatkan HUAWEI Y6p.

Y6p adalah salah satu pilihan terbaik anda

Gaya besar

HUAWEI Y6p hadir dengan rekaan terkini dengan rupa menggiurkan dan ditawarkan dalam tiga pilihan warna iaitu Phantom Purple, Emerald Green dan Midnight Black.

Skrin Besar

Dengan skrin ‘mega’ 6.3 inci, ia menjanjikan pengalaman penggunaan skrin telefon pintar seperti menonton movie yang berbeza dan serba baharu. Ditambah lagi, pembeli HUAWEI Y6p mendapat akses premium Viu percuma selama 2 bulan.

Bukan setakat skrin sahaja yang ‘mega’, kapasiti baterinya juga luar biasa. Berkekuatan 5000mAh, penggunaan harian korang tidak akan terganggu dengan ‘battery low’ semasa melayan pelbagai drama dan movies di Viu berjam-jam lamanya.

Bateri Besar

BERITA BAIK! Diskaun untuk hari ini (19 Jun) & berpeluang menang satu daripada tiga buah SUV Proton X70

Paling best, jika korang membeli HUAWEI Y6p semasa Karnival HUAWEI AppGallery berlangsung, korang secara automatik berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik BERNILAI sehingga RM 2 JUTA.

Lagi-lagi best, jika korang membeli HUAWEI Y6p pada hari ini (19 Jun), korang akan mendapat potongan harga menjadi RM 499 sahaja (harga asal RM559). Ini bermakna, korang hanya melabur wang lebih rendah dan berpeluang untuk memenangi salah satu daripada tiga buah SUV Proton X70 yang ditawarkan!

Seperti yang kami kongsikan tadi, HUAWEI menyediakan pelbagai aktiviti menarik dengan pelbagai ganjaran dan hadiah lumayan untuk dimenangi.

Antaranya adalah, korang boleh mencuba fungsi kamera 13MP yang ada pada HUAWEI Y6p dengan berswafoto di gerai Naruto yang disediakan di Karnival HUAWEI AppGallery nanti.

Disini, korang boleh mendapatkan pelbagai tips dari wakil HUAWEI bagaimana untuk menggunakan pelbagai ciri-ciri menarik yang disediakan pada HUAWEI Y6p.

Macam mana nak join Karnival HUAWEI AppGallery dan menang hadiah sehingga RM 2 juta?

Untuk melayakkan korang memenangi pelbagai hadiah menarik termasuk hadiah utama, korang perlu terlebih dahulu membeli HUAWEI Y6p pada 19 Jun hingga 30 Jun 2020.

Berikut adalah langkah-langkah seterusnya yang perlu korang ikut:

  1. Telefon pintar HUAWEI Y6p perlu dobeli ketika Karnival HUAWEI AppGallery berlangsung dari 19 – 30 Jun.
  2.  Imbas QR Code yang diberikan dan login disini.
  3. Jawab beberapa soalan dan isikan maklumat peribadi yang diperlukan.
  4.  Sertakan Salinan resit pembelian HUAWEI Y6p sebagai bukti pembelian.
  5. Teruskan berdoa dan semoga tuah menyebelahi korang apabila pemenang diumumkan pada 24 Julai di facebook HUAWEI.

Pastikan korang menyimpan dengan baik resit pembelian yang asli kerana ia diperlukan semasa penebusan hadiah sekiranya dipilih sebagai pemenang.

Dapatkan HUAWEI Y6p disini. Untuk maklumat lanjut mengenai lokasi berlangsung Karnival HUAWEI AppGallery yang terdekat dengan tempat tinggal korang, sila layari laman facebook HUAWEI atau tekan disini.

Fazidi

Dulu suka menulis. Sekarang suka menaip.

Editor: Fazidi

Dari Wiser.my