Anda Yang ‘Gila Kasut’, Jom Shopping Di Parkson Mulai 24 Julai, Kali Ini Diskaun Sampai 70%

Anda suka bergaya dan juga seorang penggemar kasut atau lebih sinonim dengan panggilan ‘kaki kasut’?

Jika jawapan anda YA, anda mesti kena baca hebahan istimewa dan ‘menggemparkan’ ini.

Parkson ingin menawarkan kepada ‘kaki kasut’ promosi harga kasut paling ‘kaw-kaw’ setakat ini.

Parkson melalui kempen Mad About Shoes sekali lagi membawakan kepada anda jualan mega kasut dengan harga paling berjiwa rakyat, penuh dengan diskaun sana-sini, pakej pembelian teramat murah serta tidak masuk akal!

Kempen jualan promosi ini akan bermula 24 Julai sehingga 31 Ogos.

 

Menariknya dalam kempen jualan ini, promosi yang ditawarkan bukan sahaja berkonsepkan potongan harga, malah ia turut melibatkan beberapa kategori pilihan agar anda boleh membeli kasut idaman mengikut kemahuan sendiri.

Selain itu, kempen Mad About Shoes ini turut memberi peluang kepada semua peringkat pelanggan, dari lelaki dan wanita dewasa sehinggalah ke kanak-kanak.

Pendek kata, semuanya layak bergaya!

Promosi untuk si gadis jelita

Bagi kasut wanita, Parkson Mad About Shoes menawarkan enam pilihan kategori yang berbeza, namun manfaatnya masih sama, iaitu KEKAL MURAH.

1. E.PSE Exclusively at Parkson

Satu kenikmatan tidak terhingga dapat dicapai sekiranya anda hendak memiliki kasut mewah berjenama E.PSE ini dengan harga potongan berpatutan.

Setiap pembelian kasut, anda layak mendapat diskaun sebanyak 20% bagi pembelian kasut yang kedua seperti model yang disenaraikan di bawah ini.

2. Miliki kasut idaman cantik manis dengan harga diskaun 50% hingga 60%

Mari miliki kasut berjenama terkenal antarabangsa, Primavera dengan harga serendah RM64.50 sahaja berbanding harga asalnya RM129.

Berbaloi, bukan?

3. Harga istimewa bawah RM100

Heels anggun seperti Renoma di bawah ini hanya bernilai RM74.50 sahaja.

Bukan sahaja rupanya cantik dan murah, malah anda juga pasti kelihatan menawan kalau pergi ke majlis makan malam dengan heels Renoma murah ini!

4. Harga terlajak murah bawah RM250

 

5. Miliki pelbagai jenis kasut berjenama penuh bergaya dengan harga super murah di “Value Buy”

Rasanya jika anda seorang gadis yang amat mementingkan gaya hidup sihat, sebaiknya anda harus memilih kasut jenama Tomo di bawah ini yang hanya serendah RM69 sahaja.

6. Beli kasut anda secara ‘Bundle Deals’ untuk kepuasan tidak terhingga

Begitulah tawaran yang dikhaskan buat para wanita dan gadis-gadis.

Tapi, untuk ‘abang-abang handsome’ pula bagaimana?

Abang Handsome Pun Boleh Bergaya

Jangan risau, Parkson Mad About Shoes tetap sediakan pelbagai harga menarik buat para lelaki agar sentiasa kekal kacak dan bergaya seperti bawah.

1. Diskaun 50% + 20%, 30% + 10% , 70% +20%  dan 20% + 20%

Percayalah, penampilan anda sebagai seorang lelaki ke pejabat pasti kelihatan lebih maskulin dengan memakai kasut Ciano serendah RM147.96 ini.

2. Diskaun 50%

Bagi abang-abang kacak yang sukakan fesyen kasual, amat sesuai untuk memiliki sepasang kasut jenama The Flexx ini dengan harga semurah RM249.95 sahaja.

3. Miliki kasut idaman dengan harga paling berbaloi bawah RM300

4. Miliki kasut idaman dengan pembelian ‘Bundle Deals’ & ‘Best Buy’

Kalau asyik berkasut sahaja pun tak seronok juga kan?

Apa kata cuba sekali-sekala nampak ‘stylo’ dengan sandal pula.

Di sini, anda layak untuk kekal bergaya hanya dengan memakai sandal premium seperti Louis Cuppers ini.

Cuma RM69 sahaja sepasang bagi Semenanjung Malaysia dan RM79 di Sabah & Sarawak.

5. Kekal kacak dan elegan dengan miliki kasut mewah bawah RM200

Akak-akak cantik sudah ada diskaun, abang-abang kacak pun berpeluang nikmati potongan harga paling padu.

Tapi, kanak-kanak pula macamana?

Mari Ajak Si Cilik Bergaya Dengan Kasut Super Murah

Jangan risau, Parkson Mad About Shoes juga tetap memberikan potongan harga istimewa buat kanak-kanak untuk mereka yang bergaya.

Bagi kategori kasut kanak-kanak ini, terdapat dua jenis pilihan.

1. Diskaun 50% dan 70%

2. Si cilik bergaya dengan kasut-kasut ‘high class’ dengan pembelian ‘low price’ bawah RM100

Macam mana? Adakah anda tergoda dengan tawaran hebat ini?

Sebagai penggemar kasut, sudah tentu anda akan berkeinginan untuk memiliki kesemua kasut yang ditawarkan sepanjang kempen ini, bukan?

Jadi, sekarang ni bagaimana nak beli dan di mana?

Jom Ke Stor Terdekat Anda!

Parkson Elite: Pavilion, 1 Utama, Gurney Plaza

Parkson: Nu Sentral, Sunway Velocity Mall, Setapak Central, OUG Plaza, Setia City Mall, Subang Parade, Sunway Pyramid, Klang Parade, Plaza Metro, Selayang Mall, Wisma Etonic, Evo Bangi, Alamanda Putrajaya, IOI City Mall, Seremban Prima, Terminal 1, Mahkota Parade, Angsana Mall, Holiday Plaza, Kluang Parade, Square One, Paradigm Mall JB, 1st Avenue, Sunway Carnival, Aman Central, Petani Parade, Ipoh Parade, Kota Bharu Trade Centre, East Coast Mall, Kuantan City Mall, 1 Borneo, Imago Shopping Mall, Bintang Megamall, Plaza Merdeka, The Spring Kuching, Vivacity Megamall, Wisma Sanyan, The Spring Bintulu dan Financial Park Labuan Complex.

 

Oh ya, jangan lupa ikuti segala perkembangan terkini mengenai Parkson Mad About Shoes ini melalui laman Facebook rasmi Parkson, Instagram dan laman sesawang https://www.parkson.com.my/mailer-detail?contenttype=Promotion&type=content=853

Nak pencarian di media sosial dengan lebih mudah lagi, anda tulis sahaja beberapa kata kunci seperti #ParksonMalaysia, #Parkson, #MadAboutShoes dan #Shoes.

#Tips: Anda boleh membeli-belah dengan Parkson Card untuk menikmati pelbagai tawaran menarik. Jika belum memilikinya, anda boleh rujuk ke pautan https://www.parkson.com.my/member-register-pc untuk mendaftar secara online.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan kasut pilihan anda di Parkson Mad About Shoes SEKARANG!

Denin

Menulis untuk mendidik.

Editor: Azmil

Tambah komen