Siakap Keli
Jangan Risau Kantoi

“Jangan Risau Kantoi,” Abang Ni Kongsi ‘Helah’ Nak Ajak Member Pergi Bangkok Secara Percuma

Setelah dua tahun terkurung dek pandemik, pasti ramai yang rindu nak pergi travel luar negara, kan? Apa tidaknya, masa inilah nak berjalan ke ‘oversea’ sambil melihat suasana di tempat orang.

Namun yang buat susah hati, nak travel ke luar negara pastinya memerlukan kos yang agak besar, lebih-lebih lagi dengan ekonomi sekarang yang tidak menentu.

Tapi, tahu tak sebenarnya ada ‘helah’ tersembunyi yang anda semua boleh cuba kalau nak bercuti luar negara tanpa sebarang modal. Lebih menarik, boleh ajak kawan-kawan ‘join’ sekali.

Kalau nak tahu, jom baca perkongsian ‘Abang Beca’ macam mana nak bercuti ke Bangkok, Thailand atau Seoul, Korea secara percuma. Jangan risau kantoi sebab cara ni legal dan kita tak akan kena tangkap punya. Kakak-kakak pun jangan risau, kalau share cara ni kat suami, confirm dia terus setuju, tanpa fikir-fikir lagi.

“Helah” terbang ke Seoul atau Bangkok secara percuma

Mesti ramai tak sabar nak tahu ‘helah’ ni, kan? Bangkok, ataupun Seoul merupakan salah satu destinasi pelancongan yang kerap kali menjadi tumpuan untuk bercuti. Lebih-lebih lagi golongan muda. Siapalah yang tak nak pergi travel, apa lagi bila tak perlu keluarkan satu sen pun dah boleh terbang ke Bangkok atau Seoul. Fuh, syoknya! 

Jadi mai sini abang nak kongsi. Caranya senang je, anda hanya perlu ajak kawan-kawan untuk bertukar ke Yoodo sebelum 31 Oktober 2022 sebab sekarang ni tengah ada kempen Ajak, Ajak, Menang!

Apa yang menariknya anda semua juga berpeluang untuk menang pakej percutian 4H3M ke Seoul, 3H2M ke Bangkok, ataupun percutian 2H1M glamping tempatan bersama kawan-kawan sekali, Daebak!

  • Anda akan dapat 2,000 Yoodo Points bagi setiap rakan yang berjaya anda rujuk menggunakan kod rujukan anda. 
  • Oleh itu, terus rujuk lebih ramai rakan anda untuk berpeluang menangi hadiah utama berupa percutian 4H3M ke Seoul, 3H2M ke Bangkok atau percutian 2H1M glamping tempatan
  • Selain itu, anda juga akan diberikan ganjaran bulanan seperti Yoodo Points tambahan, 1-tahun langganan percuma portal berita Majoriti + staycation 2H1M. 

Yang lagi menarik, rakan anda bukan sahaja akan terima 7GB data internet percuma apabila turut serta bersama Yoodo menggunakan kod rujukan anda, malah mereka juga akan menikmati 1-tahun langganan percuma portal berita Majoriti + staycation 2H1M! 

Jangan lepaskan peluang sebab semua ganjaran dan hadiah yang tersedia sangat terhad, anda perlu bertindak cepat!. Klik di sini untuk mengetahui bagaimana cara nak menang hadiah-hadiah menarik ini! 

Telco pertama benarkan pengguna ‘Customise’ pelan sendiri

Bagi yang belum tahu, Yoodo merupakan satu-satunya syarikat telco yang membolehkan anda customise sendiri pelan mengikut keperluan masing-masing.

Dikuasakan oleh Celcom 4G LTE sebagai rangkaian terluas di Malaysia, Yoodo membolehkan anda memilih nombor kegemaran dan mendapatkan kad SIM secara percuma.

Tak perlu beratur panjang, kad SIM tersebut akan terus dihantar ke depan pintu rumah anda secara percuma juga! 

Selain boleh rangka sendiri keperluan kita, Yoodo juga memberikan kebebasan kepada pengguna untuk ubah pelan yang tersedia pada bila-bila masa tanpa kontrak dan caj tersembunyi. 

Yoodo juga menawarkan kedua-dua plan mudah alih internet berkelajuan tinggi dan data internet tanpa had dengan harga yang sangat berpatutan di mana pelanggan boleh tetapkan sendiri sebanyak mana kuota yang mereka perlukan. Hanya bayar apa yang kita pakai. Menarik, kan?

Dengan lebih 2 juta kombinasi pelan berpotensi, anda boleh rangka keperluan data berkelajuan tinggi, panggilan suara dan SMS yang sesuai dengan keperluan sendiri.

Kad SIM & penghantaran percuma

Jadi, apa tunggu lagi? Bersiap sedia kemas beg anda dan nikmati kebebasan mudah alih yang sebenar dengan bertukar kepada Yoodo hari ini. Lebih-lebih lagi, anda akan dapat menikmati 5GB data internet percuma apabila anda aktifkan SIM kad Yoodo untuk kali pertama. Sungguh berbaloi! 

Disamping itu juga, SIM percuma juga akan dihantar terus ke anda dimana jua anda berada di seluruh Malaysia tanpa caj tambahan. Selain itu, anda juga boleh kunjungi mana-mana cawangan Celcom bluecube untuk dapatkan SIM Yoodo dengan senang sekali! 

Muat turun aplikasi Yoodo daripada mana-mana app store berikut untuk mendaftar hari ini: 

Apple App Store

Google Play Store

HUAWEI App Gallery

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kempen Ajak, Ajak, Menang! layari laman web rasmi di sini! Faiz Mustafa