Siakap Keli

Menangi Percutian Ke Jepun Apabila Anda Membeli Siri HUAWEI Mate50!

Ohayo gozaimasu! Negara Matahari Terbit menanti kehadiran anda! Rebut peluang keemasan ini untuk memenangi percutian ke Jepun, termasuk wang perbelanjaan sehingga RM 10,000 apabila anda membeli siri HUAWEI Mate50!

Kini tersedia di seluruh Negara, rakyat Malaysia kini boleh membeli King of Flagship dari 21 November hingga 9 Disember 2022, di HUAWEI Experience Store, Laman Web Rasmi HUAWEI, Kedai Rasmi HUAWEI di Shopee, Kedai Utama HUAWEI di Lazada, Senheng, SenQ, Urban Republic, dan mana-mana outlet Maxis atau Digi. Ayuh ke kedai terdekat yang mengambil bahagian dan dapatkan siri HUAWEI Mate50 anda untuk menyertai cabutan bertuah ini!

Cara menyertai peraduan:

Langkah 1: Beli siri HUAWEI Mate50 dari mana-mana kedai yang mengambil bahagian dari 21 November hingga 9 Disember 2022.

Langkah 2: Daftar dan log masuk ke aplikasi HUAWEI Member Center

Langkah 3: Isikan butiran yang diperlukan di laman peraduan 

Itu sahaja! Dan kini, anda hanya perlu menunggu pengumuman pemenang di Laman Facebook HUAWEI pada 16 Disember 2022.

APAKAH KEHEBATAN SIRI HUAWEI MATE50?

  1. Telefon pintar HUAWEI pertama dengan Sistem Kamera XMAGE dengan apertur fizikal boleh laras skala-10.
  2. Dilengkapi dengan kaca Kunlun, pertama dalam industri telefon pintar yang menerima pensijilan kaca tahan jatuh 5 bintang daripada SGS Switzerland.
  3. Kalis air dan debu IP68 yang membenarkan ia berada pada kedalaman air sehingga 6 meter
  4. Telefon pintar HUAWEI pertama yang menjalankan EMUI 13 dengan ciri seperti SuperStorage, SuperHub dan kombo widget tersuai untuk mengosongkan ruang.
  5. Tersedia dengan AppGallery, salah satu gedung aplikasi yang berkembang pesat, kini dilengkapi dengan 99% aplikasi kegemaran rakyat Malaysia.

TIPS TAMBAHAN DAN HADIAH PERCUMA

Siri HUAWEI Mate50 juga boleh dibeli dengan pelan ansuran 0% hingga 24 bulan dengan Maybank, UOB, CIMB, HLB, Atome, dan Paylater. 

Bagi mereka yang ingin menukar beli, anda boleh menukar beli sehingga 5 peranti lama termasuk telefon pintar, tablet dan jam pintar untuk mendapatkan siri HUAWEI Mate50.

Untuk pengguna HUAWEI baharu, jangan lupa untuk menyemak aplikasi myHUAWEI untuk mendapatkan pelbagai hadiah seperti Zus Coffee PERCUMA! 

Untuk maklumat lanjut, kemas kini atau promosi terkini siri Mate50, sila layari Laman Web Rasmi HUAWEI, Laman Facebook Rasmi HUAWEI atau Instagram.

Nur Farra