Siakap Keli

Patutnya Kena Bayar RM22.40, Sekali Kat Kaunter Cashier Minta RM8 Ja

Patutnya Kena Bayar RM22.40, Sekali Kat Kaunter Cashier Minta RM8 Ja

Siapa yang tak pelik kan bila nak bayar tiba-tiba juruwang sebutkan harga yang lebih murah daripada sebelum ni. Yelah sebelum ni tengok harga lebih RM20, tapi tiba-tiba sekarang dah jadi bawah RM10, syiok giler kan. Itu mungkin situasi yang korang akan hadapi bila ke satu restoran makanan terkenal di Malaysia ni.

Sebelum ini, harga ala carte di restoran berkenaan adalah RM22.40 untuk dapatkan satu set lengkap, tapi buat masa sekarang ni, harga promosi bagi makanan tersebut jadi RM8 sahaja. Siap boleh gabungkan antara makanan dan minuman ataupun dengan snek kegemaran anda.

Harga lebih murah, jimat tapi kenyang

Memang tepat, istilah jimat tapi kenyang memang boleh dikaitkan dengan promosi yang sedang dijalankan oleh restoran ini. Kalau korang nak tahu, restoran makanan segera yang tengah buat promosi ini adalah Pizza Hut Malaysia yang menawarkan harga dari RM8 untuk hidangan Pizza dan digabungkan dengan makanan yang lain.

Pizza Hut Kombo 1+1 Dari RM8

Sebenarnya promosi yang dimaksudkan adalah Pizza Hut Kombo 1+1 dengan harga serendah RM8 ja.

Tapi sebelum tu, apa maksud dengan Kombo 1+1? 

Pembelian set promosi ini boleh dibuat dengan pemilihan seperti Pizza, Pasta, Soup dan hidangan sampingan yang dipamerkan di menu. Korang boleh ‘mix & match’ mana-mana hidangan yang ada dalam senarai menu untuk set ini. 

Contoh kombinasi: 

– Personal Pizza + Air untuk RM8

– Personal Pizza + Sup Cendawan untuk RM8.99

– Sausage Bites + Cheddar Breadstix untuk RM8.99

– Spaghetti Aglio Olio + Sup Cendawan untuk RM9.98

– Dan lain-lain kombinasi

Korang nak makan jimat dan murah, lepastu dapat pulak sekali snek?  Hah ini la promosi yang korang boleh grab. Bayangkan harga bawah RM10 korang dah boleh dapat set makanan yang lengkap. Jarang la kita dapat jumpa promosi yang berbaloi macam ni kan. 

Set promosi Kombo 1+1 ni korang boleh ‘walk in to tapau’ ja dari mana-mana cawangan Pizza Hut di seluruh Malaysia. Korang jugak boleh memesan hidangan ini secara dalam talian dan ambil pesanan tersebut pada bila-bila masa ikut waktu korang nak. 

Kredit Pizza Hut

Nak makan jimat, tapi berbaloi sekali snek

Set hidangan ni sangat la sesuai untuk golongan bujang yang nak kenyang dan sedap. Sangat sesuai sebab menu ni dijual dengan harga yang berpatutan. 

Pizza + Cream of Mushroom Soup Bawah RM10, Mana Lagi Nak Dapat?

Nampak macam mustahilkan, tapi percayalah menu kombinasi ni hanya serendah RM8 ja. Inilah apa yang Pizza Hut akan tawarkan kepada semua pelanggannya. 

Bayangkan Pizza gabung dengan mushroom soup atau Aglio Olio gabung dengan Cheddar Breadstix dengan harga bawah RM10. Mana nak cari lagi set combo terbaik macam ni kan. Pulak tu korang juga boleh combine dengan menu lain termasuklah snek. 

Macam mana nak pesan? Senang ja, korang boleh pesan self pick up melalui online termasuk menggunakan aplikasi, atau walk in untuk tapau. 

Sebarang maklumat lanjut berkenaan promosi Pizza Hut Kombo 1+1 ni korang boleh terus layari laman web Pizza Hut

Syed Faisal Sayed Muhammad

Kehidupan itu laksana tenunan yang bersambung menjadi kata- Hamka