Siakap Keli
raya

Dah Dapat Tiket Balik Kampung? Guna Cara Ini Untuk Peluang Pulang Beraya Ke Kampung Secara PERCUMA!

Korang dah tengok ke belum kalendar? Dah tahu ke Raya hari apa? Tahu tak yang raya tahun ni jatuh sebelum hari gaji. Mesti tengah runsing macam mana nak pulang ke kampung dengan kos persiapan raya semua.

Belum lagi isu tiket dah habis. Mesti korang dah dengar ramai orang cakap pasal tiket dah habis terjual? Yelah kan, mesti ramai yang dah buat persiapan dan beli awal.

Mana tidaknya, dah 3 tahun terpisah ketika Raya sejak pandemik melanda negara. Tahun ni mesti ramai yang nak balik beraya sakan di kampung bersama keluarga tersayang.

Tapi kan, korang tahu tak ada cara sebenarnya macam mana nak pulang ke kampung tanpa keluarkan modal. Nak tahu macam mana? Jom teruskan baca.

Eratkan Jalinan lebih EXTRA tahun ini dengan Tropicana Twister 

raya

Sempena lebaran ini, Tropicana Twister ingin memberi peluang kepada lebih 1,000 ahli keluarga untuk  mengeratkan jalinan bersama keluarga tersayang dengan tiket penerbangan dua  hala, tiket kereta api atau bas sehala untuk lokasi terpilih di Malaysia secara percuma! Korang  boleh check out tiket ni: 

1. 40 tiket penerbangan domestik (dua hala)

2. 150 tiket bas (sehala) 

  • Lokasi dari pejabat Astro ke: Penang, Kedah, Kuantan, Johor Bahru atau Melaka

3. Lebih dari 800 tiket kereta api (sehala)

Lokasi dari KL (KL Sentral) ke: 

  • Ipoh (destinasi adalah dari KL Sentral ke Kepong Sentral, Sungai Buloh, Rawang, Tanjung Malim, Slim River, Sungkai, Tapah Road, Kampar, Batu Gajah dan Ipoh)
  • Butterworth (destinasi adalah dari KL Sentral ke Sungai Buloh, Tanjung Malim, Kampar, Batu Gajah, Ipoh, Kuala Kangsar, Taiping, Parit Buntar, Bukit Mertajam dan Butterworth)
  • Padang Besar (destinasi adalah dari KL Sentral ke Sungai Buloh, Tanjung Malim, Kampar, Batu Gajah, Ipoh, Kuala Kangsar, Taiping, Parit Buntar, Tasek Gelugor, Sungai Petani, Alor Setar, Arau dan Padang Besar)
  • Tumpat (destinasi adalah dari KL Sentral ke Bandar Tasik Selatan, Kajang, Seremban, Pulau Sebang, Gemas, Bahau, Mentakab, Jerantut, Kuala Lipis, Gua Musang, Dabong, Kuala Krai, Tanah Merah, Pasir Mas, Wakaf Bharu dan Tumpat)

Menarik kan? Korang nak tahu macam mana nak menang tiket-tiket ini secara percuma? Caranya senang sahaja. Korang cuma perlu ikut langkah mudah dekat bawah ni:

  •  Langkah 1: Layari www.tropicanatwister.my untuk sertai sekarang.
  • Langkah 2: Pilih mana-mana tiket yang anda ingin menangi
  • Langkah 3: Jawab dua soalan Tropicana Twister dan peluang untuk menangi tiket balik kampung! 

*Peraduan bermula sekarang hingga 19 April 2023!*

Jadi, apa yang korang tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang pulang ke kampung untuk eratkan jalinan bersama keluarga nanti.

Eratkan jalinan dengan Tropicana Twister yang mengandungi Vitamin C. Vitamin C menyokong sistem imun anda. Daripada jenama Jus No. 1* di Malaysia. 

*Minuman Buah-buahan dalam Kategori Sedia untuk Diminum – Penyataan yang dibuat dari ETIKA SDN. BHD. adalah laporan daripada Nielsen IQ. No. 1 bagi Jumlah Keseluruhan Malaysia untuk segmen Minuman Buah-buahan dalam Kategori Sedia untuk Diminum berdasarkan Indeks Servis Pasaran selama 52 minggu berakhir 07/31, 2022 (hak cipta © 2022, NielsenIQ)

Adib Mohd