Siakap Keli

Dua ‘Update’ Terbaru Dari Shopee Wajib Cuba, Siap Boleh Dapat RM100,000 Dan Baucar ‘Free Shipping’

Di zaman serba moden ni, hampir semua benda boleh beli online. Dari sekecil-kecil skru sehinggalah sebesar-besar kabinet dapur.

Tapi, satu cabaran bila beli barang online adalah kita tak tahu harga sebenar shipping fee selagi kita tak checkout. Betul tak?

Bagi barangan yang besar, harga penghantaran biasanya lebih mahal mengikut berat. Ada masa, jumlah harga jadi lebih mahal dari apa yang kita jangka.

Namun, korang tak perlu risau. Kali ini, min nak share helah dapatkan penghantaran percuma 100% tanpa minimum spend di Shopee!

Tebus Baucar Free Shipping Tanpa Had?

Berita baik untuk semua pengguna Shopee, korang boleh tebus baucar Free Shipping tanpa had setiap hari sempena Hari-Hari Unlimited Free Shipping Festival!

beli online

Dengan baucar ni, mudahlah untuk korang beli barangan online 100% tanpa perlu ada minimum spend. Korang hanya perlu klik pautan INI untuk tebus baucar istimewa tersebut.

Peluang Menang RM100,000 Dengan Hanya Guna Filter AR

Bukan hanya boleh tebus baucar, menariknya korang juga berpeluang menang RM100,000 (1x pemenang) dengan hanya bermain filter AR je! Selain itu, 10 pemenang bertuah akan memenangi hadiah saguhati bernilai RM3,000 setiap seorang.

 

beli online

Caranya mudah sahaja. Korang boleh ikut langkah-langkah yang min dah sediakan dekat bawah ini:

  1. Gunakan filter Instagram Hari-Hari Unlimited Free Shipping Festival, selesaikan cabaran dan siarkan video di Instagram feed atau Facebook post korang
  2. Tag @shopee_my jika korang post di Instagram atau tag @ShopeeMY jika post di Facebook
  3. Sertakan kapsyen “I want to win Shopee Post & Win 100k because….” untuk melengkapkan ayat dalam post tersebut.
  4. Tag tiga (3) rakan korang dan sertakan hashtag #ShopeeMY #ShopeeHariHariFreeShipping di kapsyen
  5. Tetapkan akaun Instagram sebagai public jika korang menyertai melalui Instagram
  6. Tetapkan sebagai public post jika korang menyertai melalui Facebook

beli online

Sebanyak 11 orang pemenang akan diumumkan pada 6 September 2023 (8pm) semasa Shopee Live Mania show. Pemenang hadiah utama pula akan dijemput ke live pada 8 September (4pm).

beli online

Cabaran ini akan bermula pada 10 Ogos hingga 3 September 2023. Jadi, korang tunggu apa lagi? Jom sama-sama kita tebus baucar free shipping ini dan sertai cabaran festival Shopee Hari-Hari UNLIMITED Free Shipping untuk peluang menang RM100,000!

Untuk maklumat lanjut tentang terma & syarat peraduan disini.

Adib Mohd