Siakap Keli

Kemaluan Lelaki Tersangkut Pada Kucing Selepas Cubaan Untuk Melakukan Perkara Terkutuk

Seorang lelaki berumur 40 tahun ditangkap pihak polis apabila dia melakukan perkara tidak bermoral kepada seekor kucing. Keadaan itu terbongkar apabila jiranya mendengar suara kucing menjerit sebelum menelefon pihak berkuasa.

 

Suspek ditangkap pada 20 March di Arizona, Amerika Syarikat iaitu di rumah sewa flat murah. Sebelum itu, ada jiran lain yang mendengar bahawa suspek menjerit kesakitan seperti “it’s stuck to my pen*s,” dan “stop shi**ing!” seperti yang dilaporkan di azfamily.com

Berikutan daripada panggilan yang dibuat oleh jiran yang tidak mahu dikenali, pihak polis kemudian menelefon suspek dan bertanyakan keadaan berikut. Namun sebaliknya suspek menegaskan bahawa dia hanya ingin mengeringkan kucingnya menggunakan tuala.

Ketika polis sampai di depan rumah suspek, suspek menolak untuk membuka pintu rumah. Pegawai polis tiada pilihan lain selain memecah masuk dan meluru ke bilik air. Mereka melihat suspek dalam keadaan berbogel dan kucing yang telah dibungkus dengan tuala berada dia tengah-tengah kemaluan suspek.

Suspek menafikan dia merogol kucingnya sebaliknya menyatakan dia terlalu sayang akan kucing yang dibela sedari kecil. Suspek juga meyakinkan pihak polis bahawa dia tidak sesekali melakukan hal itu kerana kemaluan miliknya terlalu besar untuk dimasukan ke dalam anus kucing.

Apabila ujian x-ray dibuat kepada kucing, mereka mendapati bahawa terdapat kesan koyakan di anus kucing selain beberapa kesan luka yang dipercayai terjadi kerana disumbat sesuatu dengan paksaan.

Pihak polis juga menjumpai dadah, duit palsu, kad bank yang bukan miliknya selain beberapa ID individu yang tidak dikenali. Hasil dari penemuan itu, suspek mengaku dia menjual dadah “for a room and shower.’ Hasil dari kesalahan yang dilakukanya, dia dikenakan beberapa tindakan undang-undang seperti penindasan haiwan, pemalsuan duit dan penjualan dadah. Suspek akan dipanggil naik ke mahkamah pada 28 Mac.

sumber: Dailymail.uk 

Nur Shuhada Ahmad

part-time manusia

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di