Siakap Keli
ruang bawah tanah
Gambar: Daily Star

(Video)Wanita Terkejut Temui Pintu ‘Rahsia’ Di Lantai, Rumah Sewa Dipenuhi CCTV Di Setiap Pintu Blik

Seorang wanita yang baru berpindah ke California, Amerika Syarikat telah menemui satu laluan ‘misteri’ ke ruangan bawah tanah di dalam pantri di rumah sewa barunya.

Menurut Daily Star, wanita dengan nama pengguna TikTok @VTmegs itu mendapati rumah berkenaan turut mempunyai beberapa kamera litar tertutup di penjuru setiap bilik.

Dalam satu video dikongsikannya, wanita itu menunjukkan keadaan di dalam sebuah ruangan kecil di rumah tersebut yang memiliki satu pintu di atas lantai.

Jelas wanita itu, dia kemudiannya membuka pintu berkenaan, mendapati terdapat sebuah tangga menuju ke ruangan bawah tanah.

“Saya agak cuak kerana mereka (agen) tidak memberitahu ada ruang bawah tanah pada iklan,” ujarnya.

@vtmegs

WTF is this?? Literally my nightmare… #creepy #creepytiktok #scary #fyp #scared #nope #haunted #hauntedtiktok #foryou #foryoupage #sketch

♬ original sound – VTMegs

Atas permintaan penonton, wanita itu kemudiannya turun ke ruangan tersebut bagi mengetahui keadaan di dalamnya.

Hasilnya, mereka mendapati ruang itu dipenuhi konkrit, paip dan wayar dipercayai bersambungan dengan kamera CCTV di rumah tersebut.

@vtmegs

Reply to @joshseville0 okay okay. Locks are a bit much for this. If it’s for kids they must be the hulk. My 6yo definitely can’t open the hatch

♬ original sound – VTMegs

Sumber: Daily Star

" "